YOUR CART

No products in the cart.

YOUR CART

No products in the cart.

Select Page

ACCES

Ia-ți chiar azi cardul tău de acces

Card Acces General – Categoria III – Forever Hit

Card Acces General – Categoria II – Forever Hit

Card Acces General – Categoria I – Forever Hit

Card Acces VIP – Forever Hit

Streaming Online

Dacă dintr-un motiv anume nu poți să vii la Forever Hit pe Arena Națională, îți oferim posibilitatea, ÎN PREMIERĂ pentru România pentru un eveniment atât de mare, de a vedea transmisiunea LIVE prin streaming online prin intermediul platformei Streamerse, la cea mai bună calitate audio-video, din confortul casei tale, indiferent unde ești pe planetă, cu condiția să ai o conexiune bună de internet.

Iar dacă ai un program fix sau ești pe alt fus orar, vei mai avea acces la concert în varianta înregistrată pe platforma Streamerse încă 10 zile după eveniment.

Accesul la concert cu prezență fizică sau în varianta online se face doar în baza unui card de acces valid.

Card Acces Streaming Online – Forever Hit

DESPRE EVENIMENT

FOREVER HIT 2021

Evenimentul anului, dupa 18 luni de restricții și pandemie, se va desfășura la București, pe Arena Națională, pe data de 18 Septembrie 2021, după succesul înregistrat la Timișoara în anul 2019.

Forever Hit va fi un spectacol cu caracter festiv, cu reprezentații artistice într-o atmosferă de gală, având ca scop punerea în evidență a unor artiști extrem de valoroși și premierea lor pentru întreaga activitate și pentru contribuția adusă industriei și patrimoniului muzical mondial.

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și suplimentate sau eliminate pe măsură ce vor fi anunțate public de către autorități.

* Accesul copiilor cu vârsta între 3 și 14 ani este GRATUIT, doar însoțiți de părinți. Expunerea unui copil la stimuli audiovizuali foarte puternici şi la aglomeraţie poate fi neplăcută sau chiar periculoasă, motiv pentru care prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Spectatorii sunt rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

* Persoanele cu dizabilități au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate și a certificatului de handicap.

Select your currency
EUREuro